Travian Answers

Ας αρχίσουμε με την ερώτησή σας

Ψάξτε απαντώντας ερωτήσεις

Για να βρείτε μια απάντηση, επιλέξτε μια κύρια κατηγορία και μετά μια υποκατηγορία μέχρι να εμφανιστεί η απάντηση πιο κάτω, Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση μόνος/η σας, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τέλος. .

Έχω μια ερώτηση σχετικά...

Ας δούμε τις λεπτομέρειες:

Ψάξτε μέσω sitemap

Προτιμάτε να ψάχνετε μέσω ενός κανονικού sitemap όπως γνωρίζετε από τα αγαπημένα σας websites; Κανένα πρόβλημα. Απλά χρησιμοποιήστε την Answers sitemap-πλοήγηση για να βρείτε την απάντηση.

06. Πως χρεισιμοποιώ στατιστικά,αναφορές&μηνύματα?

Στην σελίδα των στατιστικών, μπορείτε να συγκρίνετε το χωριό σας (και την επιτυχία ολόκληρου του λογαριασμούς σας) με χωριά άλλων παιχτών. Υπάρχουν κάποια κουμπιά στην κορυφή της σελίδας. Με αυτά, μπορείτε να δείτε όλες τις διαφορετικές κατηγορίες που υπάρχουν, όπως τους μεγαλύτερους παίχτες βάση πληθυσμού, τις συμμαχίες με τους περισσότερους πόντους, τα μεγαλύτερα χωριά, τους καλύτερους και δυνατότερους ήρωες, την “Επισκόπηση Plus” (σας δείχνει την συνολική και γενική ανάπτυξη της οικονομίας σε όλο το παιχνίδι) και τέλος,  το κουμπί “Γενικά” που σας δείχνει γενικές πληροφορίες για τον server.Αν παραμείνετε στην κατηγορία “Παίχτης” , θα δείτε ότι υπάρχει ακόμα μια κατηγορία κουμπιών. Είναι οι Επιτιθέμενοι, οι Αμυνόμενοι και το Top10.  Εκεί μπορείτε να δείτε τους καλύτερους επιθετικούς και αμυντικούς παίχτες, καθώς και την δικιά σας βαθμολογία,. Το Top10 σας δείχνει τους 10 καλύτερους (της εβδομάδας) σε αυτές τις 2 κατηγορίες, καθώς και σε άλλες 2 ακόμα.Η σελίδα με τα στατιστικά είναι χρήσιμη στην περίπτωση που θέλετε να ενημερώσετε κάποιον άλλον για τα δεδομένα του server ή του λογαριασμού σας, καθώς και αν απλώς θέλετε να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος.

 Οι αναφορές και τα μηνύματα είναι πολύ σημαντικά για έναν λογαριασμό που αναπτύσσετε.

Η Επικοινωνία με άλλους, καθώς και διάφορες πληροφορίες για το τι γίνεται στον λογαριασμό σας, είναι απαραίτητα για να δημιουργήσετε μια μεγάλη Αυτοκρατορία

 

Αναφορές

Θα λαμβάνετε μια αναφορά κάθε φορά που θα συμβαίνει κάτι αξιοσημείωτο στον λογαριασμό σας. Συνήθως, θα λαμβάνετε αναφορές όταν : πραγματοποιήσατε κάποια ανταλλαγή υλών (π.χ. Με ένα χωριό ενώς άλλου παίχτη. Τότε θα λάβετε 2 αναφορές. Μια ότι οι έμποροι σας παρέδωσαν τις ύλες σε κάποιο άλλο χωριό, και μια ότι οι έμποροι του άλλου χωριού έφτασαν στο δικό σας χωριό και σας παρέδωσαν τις ύλες.  Όταν μεταφέρετε ύλες ανάμεσα στα δικά σας χωριά, θα λαμβάνετε μόνο μια αναφορά, που θα σας ενημερώνει ότι η μεταφορά των υλών ήταν επιτυχής), δεχτήκατε επίθεση,  κάνατε μια επίθεση, σας έστειλαν ή στείλατε ενίσχυση κάπου, πραγματοποιήσατε μια περιπέτεια κ.λπ.

Επίσης υπάρχει ένας τρόπος για να φιλτράρετε τις αναφορές. Θα παρατηρήσατε πως υπάρχουν κάποια κουμπιά που σας επιτρέπουν να ταξινομήσετε τις αναφορές που θέλετε να δείτε. Μπορείτε να επιλέξετε να βλέπετε όλες τις αναφορές (κάτι που γίνεται αυτόματα όταν πηγαίνετε στις αναφορές),  μπορείτε να δείτε αναφορές που έχουν σχέση με στρατό, αναφορές που έχουν σχέση με εμπόριο και τέλος αναφορές που έχουν σχέση με περιπέτειες.  Επίσης κατέχετε την δυνατότητα να κρατήσετε τις αναφορές που θέλετε, διαγράφοντας αυτές που δεν χρειάζονται.  Το Τ4 έχει μια νέα επιλογή στις αναφορές.  Το κουμπί “Περίγυρος”  που σας πληροφορεί για γεγονότα που έχουν συμβεί γύρω από το χωριό σας. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει επιθέσεις σε οάσεις, ή μάχες που έχουν συμβεί σε κοντινά χωριά. Μπορείτε να μοιραστείτε αναφορές με άλλους παίχτες, όπως φίλους και συμμάχους. Πάντως, να θυμάστε ότι να δείχνετε δημόσια αναφορές, που περιλαμβάνουν το όνομα και κάπου άλλου παίχτη, απαγορεύονται χωρίς την άδεια του.

Μηνύματα 

Θα χρειαστείτε τα μηνύματα (IGM = In Game Message) για να επικοινωνείτε με άλλους παίχτες. Μπορείτε να λάβετε, και φυσικά να στείλετε μηνύματα. Στα εισερχόμενα μπορείτε να δείτε όλα τα μηνύματα που έχετε λάβει, και στα εξερχόμενα όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει.  Επίσης υπάρχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να γράψετε νέο μήνυμα.  Όπως και στις αναφορές, μπορείτε να επιλέξετε ποια μηνύματα θα κρατήσετε.

Το προσωπικό μπορεί να χρησιμοποιήσει επίσης  μηνύματα για να επικοινωνήσει μαζί σας.  Το κουτάκι αριστερά από το μήνυμα θα έχει ένα διαφορετικό χρώμα.  Θα είναι κόκκινο αν προέρχεται από τον  MultiHunter και  πράσινο αν προέρχεται από το Support.

Προφίλ


 Τώρα ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μια ματιά στην σελίδα του προφίλ σας.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προφίλ σας για να επεξεργαστείτε τις προτιμήσεις του λογαριασμού σας, να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε sitters, και να γράψετε κάποιο κείμενο που θα μπορούν να διαβάσουν άλλοι παίχτες. Καλό θα ήταν, να έχετε πάντα κατά νου ότι, ότι γράφετε στο προφίλ σας πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες του παιχνιδιού.

Το πρώτο κουμπί είναι η Επισκόπηση, όπου μπορείτε να δείτε διάφορα πράγματα για εσάς, όπως την ηλικία σας , το γένος σας και την τοποθεσία που βρίσκεστε. Φυσικά αυτές τις πληροφορίες επιλέγετε εσείς αν θέλετε να φαίνονται  ή όχι. Επίσης θα μπορείτε να δείτε μια λίστα όλων των χωριών σας, καθώς και των οάσεων που έχετε κατακτήσει από το κάθε χωριό. Δεξιά σας υπάρχει ένα μικρό avatar του ήρωα σας. Πάντα θα φαίνεται μαζί με όλα τα αντικείμενα που τον έχετε εξοπλίσει. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επεξεργασία του προφίλ σας, πρέπει να κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί “Αλλαγή Προφίλ”.

Αυτό θα σας οδηγήσει στην κεντρική σελίδα του προφίλ, όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες που θέλετε να φαίνονται σε άλλους. Αυτή η σελίδα σας δίνει και την δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα ονόματα των χωριών σας, ανά πάσα στιγμή.

Αν καταφέρατε να πάρετε κάποιο μετάλλιο, υπάρχει ένα κουμπί στο κάτω μέρος του προφίλ σας με το όνομα “Μετάλλια”, όπου σας εμφανίζει τους αντίστοιχους κωδικούς για κάθε μετάλλιο. Για να εμφανίσετε τα μετάλλια στο προφίλ σας, πρέπει να αντιγράψετε αυτούς τους κωδικούς, και να τους βάλετε σε ένα από τα 2 κουτιά του προφίλ σας.

Η σελίδα των ρυθμίσεων είναι πολύ χρήσιμη, ειδικά αν χρησιμοποιείτε plus. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την σελίδα, για να βάλετε απευθείας links στο προφίλ σας, για ευκολότερη περιήγηση. Επίσης μπορείτε να φιλτράρετε τις αναφορές σας, συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε ποιες αναφορές δεν θέλετε να φαίνονται, απλώς κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο τετράγωνο. Εκτός από αυτά, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των μηνυμάτων που θέλετε να φαίνονται ανά σελίδα.  Τέλος, η τελευταία επιλογή σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε και να αλλάξετε τις ζώνες ώρας.

Τώρα, φτάσαμε στο τελευταίο (και μάλλον ποιο σημαντικό) κουμπί.  Το κουμπί “Λογαριασμός”. Σε αυτό το κουμπί έχει πρόσβαση μόνο ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού. Αυτό σημαίνει ότι οι sitters δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν την σελίδα. Πρώτων και σημαντικότερον, το κουμπί του λογαριασμού σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό σας, καθώς και τον λογαριασμό email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή τον λογαριασμό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί κάποιες δυνατότητες όπως μεταφορά χρυσού δεν θα είναι δυνατές αν δεν έχετε πρόσβαση στο email με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή. Κάθε φορά που θα κάνετε μια αλλαγή email, θα λαμβάνετε 2 email. Ένα στο παλιό email και ένα στο καινούργιο, που θα σας ενημερώνει ότι έγινε η αλλαγή.

Μετά, υπάρχει η επιλογή να καθορίσετε τους sitters σας καθώς και τις δυνατότητες τους. Μπορείτε να έχετε μέχρι 2 sitters, και μπορείτε να είστε sitters το πολύ σε 2 άλλους λογαριασμούς.  Θα δείτε μια σειρά κουτιών στην επιλογή των sitters. Μαρκάροντας τα, ή ξεμαρκάροντας τα μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δυνατότητες που θα έχει ο sitter σας.

Σπαταλήστε λίγο χρόνο, για να δείτε τι δυνατότητες μπορείτε να δώσετε στον sitter σας. Βασικά, αν μαρκάρετε όλα τα κουμπιά, ο sitter σας μπορεί να κάνει ότι μπορείτε και εσείς, εκτός φυσικά από το να έχει πρόσβαση στο κουμπί του λογαριασμού. Για να προσθέσετε έναν sitter, γράψτε σωστά το όνομα του στο κενό τετράγωνο, και μετά πατήστε Αποθήκευση στο κάτω μέρος της οθόνης. Τότε θα εμφανιστεί το όνομα του sitter σας . Αν θελήσετε να τον διαγράψετε από sitter, κάντε κλικ στο κόκκινο Χ δίπλα από το όνομα του.

Θυμηθείτε :  Μπορείτε να ορίσετε sitters για τον λογαριασμό σας, αλλά δεν μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας sitter σε κάποιον άλλο λογαριασμό. Μόνο ο ιδιοκτήτης του λογαριασμό μπορεί να ορίσει sitters.

Η επόμενη περιοχή σας δίνει την δυνατότητα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας . Χρειάζονται 72 ώρες (ή 3 ημέρες) για να διαγραφτεί εντελώς ο λογαριασμός σας. Μπορείτε να ακυρώσετε την διαγραφή μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η τελευταία περιοχή σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε νέα από την Ομάδα του Travian. Είναι καλό να είστε συνεχώς ενημερωμένοι, οπότε καλό θα ήταν καλή ιδέα να έχετε ενεργοποιημένη αυτήν την επιλογή !

.


Απαντήθηκε ικανοποιητικά η ερώτησή σας;

Ναι   Ουδέτερο   Όχι